888sport Recension & Betyg » 500kr Bonus » dec. 2019

888sport Recension:

888sport

500% upp till 500 kr

Produkten

888Sport är precis som de flesta spelbolag som inte har Sverige som en av sina huvudmarknader, lite sämre för svenska spelare. Detta manifesterar sig mest i insättningar och uttag, men även en del i själva produkten.

Även om det är inloggning med Bank-ID som gäller så är 888:s variant i appen klart mer osmidig än många andra spelbolag.

I övrigt, när det gäller utbud av själva oddsen är 888 väldigt bra, eftersom de använder sig av Kambis odds (likt Unibet eller LeoVegas).

Användarvänligheten är också bra, även om den inte är toppen. Appen är lik övriga spelbolag som har Kambis odds, men ändå snäppet svårare att navigera. Både lite seg när den laddar mellan olika sidor, men också lite svårförståelig design.

På det stora hela är 888:s produkt ändå bra, speciellt om man är ute efter ett bra utbud och fin utbetalningsprocent på sina odds.

Betting - funktioner och marknader

Eftersom 888 använder sig av Kambi som oddsleverantör finns det inte mycket att klaga på gällande bettingfunktioner. Livebettingen håller hög klass, likaså utbudet av exempelvis Asian Handicap.

Cash out-funktionen hos Kambi är bra, överlag, men lämnar en del att önska i jämförelse med vissa andra oddsleverantörer/spelbolag.

Sedan våren 2019 erbjuder 888sport också en betbuilder, med vilken man kan skapa ett spel med flera odds från samma match. Läs mer om hur en betbuilder fungerar.

Insättningar och uttag

Den enda riktiga svagheten 888 har gentemot många andra bettingsidor i Sverige är insättningar och uttag. Metoderna är många, vilket är bra. Men man saknar bland annat Swish, plus att alla insättningar måste ske via webbläsaren och inte i appen.

När det gäller uttag så har 888 en handläggningstid på 1 dygn, vilket inte är lika snabbt som man blivit van vid med alla snabba uttag som erbjuds av andra spelbolag i Sverige.

Däremot går det inte att påstå att säkerheten skulle vara sämre hos 888 än hos några andra bettingsidor.

Support

Supporten hos 888 är inte den mest utbyggda, men personalen i livechatten är trevlig och hjälpsam. Tänk dock på att du måste vara inloggad för att få tag på chatten, annars gäller endast email.

Det finns även en bra FAQ-del som täcker det mesta som spelare vanligen funderar över.

Bonus

888sport erbjuder generellt sett bonusar som står sig bra i konkurrensen. Den nuvarande är inget undantag. Dessutom, om man som spelare håller utkik, så finns det ofta specialbonusar för nya kunder i form av boostade odds.

Skriv en recension om 888sport