Legolasbet Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

Legolasbet Recension:

Legolasbet

100% upp till 1000 kr

Legolasbet Betyg

Produkten
3/5
Bettingfunktioner
3/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
3/5

Produkten

Legolasbet skapades för att konkurrera med ATG om spel på travsport. Affärsidén var att kunna "ge mer tillbaka", både till spelarna genom att erbjuda högre odds, och till travet genom att skänka större delar av sin vinst till travsporten. Vid sidan av travet har Legolasbet också en sektion för spel på sport. Där kan du spela på fotboll, ishockey och alla andra sporter. Produkten är hyfsat användarvänlig, med simpel design och layout, men den är inte särskilt snygg. Den är visserligen godkänd, både i dator och mobil, men det finns smidigare produkter på marknaden.

Notera: Just nu kan du inte spela på hästar hos Legolasbet. Enligt spelbolaget ska travet dock snart vara tillbaka.

Betting • Funktioner & Marknader

Legolasbet har inte det bästa utbudet av traditionella sportodds. Det är förståeligt, eftersom så stort fokus ligger på travet. På trav har nämligen Legolasbet överlägset bäst odds på marknaden. Däremot är du garanterad att hitta de flesta marknaderna, på de mest populära sporterna och ligorna. Värt att nämna är att Legolasbet kör sina egna odds, de använder ingen extern oddsleverantör som många andra bettingsidor.

Överlägset bäst travodds på marknaden

Vad gäller marknader, har Legolasbet ofta många linor att spela i Asian Handicap. Synd är dock att funktionen cash out inte erbjuds överhuvudtaget, det är en liten nackdel.

Insättningar & Uttag

Legolasbet tillhandahåller de vanligaste metoderna för insättningar och uttag. Inga konstigheter. Du kan både sätta in pengar via kortbetalning och Trustly, och göra uttag på samma sätt. Litet minus är att spelbolaget inte erbjuder Swish för insättningar.

Support

Du kan kontakta Legolasbet via livechatt, telefon och mejl. Livechatten hade faktiskt tekniska bekymmer när vi gjorde ett test, men det var säkerligen en engångsföreteelse. Legolasbet har svensk licens och vi utgår från att de har ett bra system för hjälpsam kundtjänst.

Bonus

Länge hade Legolasbet ingen välkomstbonus, men nu har de skaffat en för att konkurrera. Den är inte jättebra, men ändå värd att hämta.

Skriv en recension om Legolasbet