Nightrush Recension & Betyg » kr Bonus » dec. 2019

Nightrush Recension:

Nightrush

Ingen välkomstbonus för tillfället

Produkten

Det är viktigt att påpeka att Nightrush är en produkt främst skapad för casino. Det är där skaparna har lagt sitt fokus. Men det betyder inte att produkten för odds nödvändigtvis är värdelös. Anledningen stavas SBTech, den externa oddsleverantören som ligger bakom bland annat Come Ons och Bethards sportsbooks. Nightrush ingår i Bethard Group Ltd, vilket innebär att samma odds som du hittar hos Nightrush, hittar du även hos systersajterna Bethard och Scandibet.

Nightrush har en väldigt basic sportsbook. Den är användarvänlig, rak och simpel, men har inte det där lilla "extra". Det är en enkel basprodukt av SBTech som gör jobbet, men inte mer än så. Det som kan reta mig lite är att stora delar av sportsbooken är antingen slarvigt översatt, eller inte översatt alls, från engelska. Det ger en känsla av att de inte bryr sig om sin odds-sida.

Du kan spela hos Nightrush lika bra i mobilen som i datorn. Dock finns i nuläget ingen app.

Betting • Funktioner & Marknader

Nightrush har som sagt samma utbud av odds som Bethard – alltså ett gigantiskt utbud av sporter och ligor. Det uppskattas. Spelbolag inom Bethard Group slår sig ofta för bröstet på grund av höga odds på många fotbollsligor, bland annat säger de sig ha högst odds på Allsvenskan. Det är tveksamt om de just är nummer ett, men visst är det höga odds.

Välfungerande funktioner som cash-out och Asian Handicap

I övrigt kan du som spelare räkna med bra och välfungerande funktioner som cash-out och asian handicap, vilket är att förvänta av ett seriöst spelbolag med svensk licens. Två minus är att du sällan kommer hitta kampanjer eller tävlingar här, eller några livestreams.

Insättningar & Uttag

Hos Nightrush kan du endast sätta in och ta ut pengar genom Trustly. Det är ganska standard hos pay and play-spelbolagen. Synd att de inte erbjuder Swish.

Läs mer om Trustly

Support

Nightrush har en kundtjänst som är smidig att kontakta via mejl eller livechatt. Så vitt vi förstår är de hjälpsamma och har ett trevligt bemötande.

Bonus

Ingen välkomstbonus för tillfället

Här var det tomt! Nightrush kan tyvärr inte erbjuda någon välkomstbonus. Detta är eftersom Bethard erbjuder en välkomstbonus, och sedan den 1 januari 2019 får spelbolag endast dela ut en bonus per spelare, per licens.

Skriv en recension om Nightrush