Redbet Recension & Betyg » 1000kr Bonus » apr. 2019

Redbet Recension:

Redbet Välkomsterbjudande apr. 2019 :

Upp till 1000 kr Gratisspel

Redbet Betyg

Produkten
3/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Den enda riktiga nackdelen med Redbet är designen, i kombination med avsaknaden av en mobilapp och en seg mobilversion. Detta väger dock tungt för många, inklusive mig. Bettingen ska gå smidigt, och även om Redbet räddar upp mycket med resterande produkt, inklusive betalningsmetoder, så finns det andra spelbolag med samma utbud av odds men bättre design och snabbare prestanda.

Däremot finns, som vanligt på de spelbolag som använder Kambi (oddsleverantör), en smidig navigation och en bra sökfunktion, som gör att det är enkelt att hitta spelen man är ute efter. Sen är självklart utbudet suveränt och oddsen generellt sett höga. Skulle Redbet förbättra sin design/prestanda eller skaffa en snygg och snabb app så skulle de vara bland de bättre bolagen på marknaden.

Betting - Funktioner & marknader

Ett riktigt bra utbud, både när det gäller före och under match, tyngs ned lite av att livebettingen kan upplevas trög till och från. Men annars har man en bra mängd Asian Handicap, en bra cash out-funktion, och generellt sett höga odds. Inte bäst på något, men i spektrat precis bakom toppen.

Utöver själva oddsen så finns inte mycket i form av extrafunktioner. Ingen fantasy sport, ingen betbuilder och ingen livestream. De allra flesta klarar sig utan dessa funktioner, men samtidigt vill många ha det där lilla extra. Personligen gillar jag att lägga spel med betbuilders, alltså flera spel på samma match, vilket inte fungerar hos Redbet.

Insättningar och uttag

Inte mycket att klaga på här. Redbet erbjuder många betalningsmetoder och snabba uttag via Trustly, vilket är riktigt bra. Även insättningar går på nolltid, vilket gör att Redbet spelar i den högsta ligan gällande in- och utbetalning.

Support

Även här återfinns Redbet i toppen, jämfört med de andra spelbolagen på den svenska marknaden. Dygnet runt-support via chat, telefon och mejl samt en utförlig fråga/svar-avdelning gör att du enkelt får svar på dina frågor.

Bonus

Upp till 1000 kr Gratisspel

Efter att licenssystemet infördes 2019 steppade Redbet upp med sin bonus. Numera erbjuder de en bra bonus med upp till totalt 1000 kronor i gratisspel fördelade på tre sådana. Även om det krävs en del för att nå upp i maximal summa på gratisspelen, så är det ändå positivt med gratisspel enligt mig. Och om du är en person som spelar för höga insatser passar Redbet dig. Det krävs en insats på 2000 kr för att få maximal summa på första gratisspelet, 500 kr.

Skriv en recension om Redbet