Yobetit Recension:

Yobetit

150% upp till 1500 kr

Yobetit översikt

Jacob Ljunggren

Jacob Ljunggren

Yobetit är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden. En intressant produkt, med ett häftigt utbud och ett ganska stort fokus på e-sport. Däremot kan sajten upplevas lite klumpig, speciellt i mobilen. Och utbetalningsprocenten är bland de sämre på marknaden. Däremot har de en intressant bonus och bra betalningsmetoder.

Yobetit Betyg

  • Bra på E-sport
  • Helt ok utbud
  • Sämre utbetalningsprocent
  • Osmidig mobilupplevelse
Produkten
3/5
Bettingfunktioner
3/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Yobetit har ingen extern oddsleverantör, utan kör helt och hållet med sina egna odds. Det betyder att Yobetit har unika odds jämfört med konkurrenterna på marknaden. Hemsidan för odds är användarvänlig, den är överskådlig och lättnavigerad. Problemet är bara att den ser ganska amatörmässig ut, med stora bokstäver och simpel layout. Det är ingen konstnär som skapat den här designen, om vi säger så. Men! Det är en lättnavigerad odds-sida, som säkert passar många nybörjare.

Betting • Funktioner & Marknader

Yobetit har en utdelningsprocent på 93,5 procent. Det betyder att spelbolaget har lägre odds än de flesta av sina konkurrenter. Det finns en cash out-funktion, för dig som gillar att ha möjligheten att stänga spel i förtid. Den är inte särskilt avancerad, men den duger. Livebettingen är heller ingen höjdare eftersom den är ganska långsam.

Yobetit är en okej nybörjarsida, men inget för proffsen

För dig som gillar att kombinera marknader inom samma evenemang, via så kallade spelbyggare, har vi dåliga nyheter: Yobetit tillhandahåller inte den här funktionen. Synd, tycker jag. Allt som allt saknas flera funktioner hos Yobetit, vilket gör att totalbetyget också blir därefter – helt okej, godkänt.

Insättningar & Uttag

Yobetit erbjuder de flesta betalningsmetoderna som du kan förvänta dig hos ett spelbolag med svensk licens. MasterCard, Trustly och hela baletten. Däremot går det inte att sätta in pengar med Swish, något som är väldigt populärt just nu. Ett minus är också att Yobetit inte garanterar snabba uttag.

Support

Det finns ingenting att klaga på hos Yobetits kundtjänst. Som spelare kan du kontakta Yobetit hur du vill; telefon, mejl eller livechatt. På sin sida för kundtjänst har spelbolaget dessutom listat alla sina kanaler för sociala medier, om du föredrar att kontakta dem den vägen. Användbart, tycker vi på Bettingkollen!

Bonus

150% upp till 1500 kr

Yobetit erbjuder nya kunder en bonus på 150% upp till 1500 kr. Omsättningskravet är inte bra, men inte dåligt heller. Dessutom har spelare 60 dagar på sig att möta omsättningskravet, vilket helt klart är tillräckligt med tid.

Yobetit Recension

Yobetit casinobonus

150% upp till 1500 kr