William Hill Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

William Hill Recension:

William Hill

Upp till 1000 kr Gratisspel

William Hill Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
5/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Den enda riktiga nackdelen med William Hill är designen, i kombination med avsaknaden av en mobilapp och en seg mobilversion. Detta väger dock tungt för många, inklusive mig. Bettingen ska gå smidigt, och även om de räddar upp mycket med resterande produkt, inklusive betalningsmetoder, så finns det andra spelbolag med samma utbud av odds men bättre design och snabbare prestanda.

Däremot finns, som vanligt på de spelbolag som använder Kambi (oddsleverantör), en smidig navigation och en bra sökfunktion, som gör att det är enkelt att hitta spelen man är ute efter. Sen är självklart utbudet suveränt och oddsen generellt sett höga. Skulle William Hill förbättra sin design/prestanda eller skaffa en snygg och snabb app så skulle de vara bland de bättre bolagen på marknaden.

Betting • Funktioner & Marknader

Ett riktigt bra utbud, både när det gäller före och under match, tyngs ned lite av att livebettingen kan upplevas trög till och från. Men annars har man en bra mängd Asian Handicap, en bra cash out-funktion, och generellt sett höga odds. Inte bäst på något, men i spektrat precis bakom toppen.

William Hill har generellt sett höga odds

Utöver själva oddsen så finns inte mycket i form av extrafunktioner. Ingen fantasy sport och ingen livestream. De allra flesta klarar sig utan dessa funktioner, men samtidigt vill många ha det där lilla extra. Personligen gillar jag att lägga spel med betbuilders, alltså flera spel på samma match, vilket har kommit till William Hill i samband med övertagandet av Redbet. Topp!

Insättningar och Uttag

Inte mycket att klaga på här. William Hill erbjuder många betalningsmetoder och snabba uttag via Trustly, vilket är riktigt bra. Även insättningar går på nolltid, vilket gör att William Hill spelar i den högsta ligan gällande in- och utbetalning.

Support

Även här återfinns Willam Hill i toppen, jämfört med de andra spelbolagen på den svenska marknaden. Dygnet runt-support via chat, telefon och mejl samt en utförlig fråga/svar-avdelning gör att du enkelt får svar på dina frågor.

Bonus

Nya kunder hos William Hill kan välja mellan två bonus för sport.

Sportbonus 1

Lägg ett bet och få 50% av insatsen som ett gratisspel. Upp till 500 kronor.

  • Minimumodds: 1.80
  • Bonuskod: WHSPORT1

Sportbonus 2

Lägg ett bet och få 100% av insatsen som ett gratisspel. Upp till 1000 kronor.

  • Minsta odds: 3.50
  • Bonuskod: WHSPORT2

Regler och villkor för bonusen

  • Du får inte använda cash out på dina spel.
  • Insats från gratisspel inkluderas inte i dina eventuella vinster.
  • Vinster från gratisspel är tillgängliga att tas ut direkt.
  • Giltighetstiden är 30 dagar.
  • Du får inte använda BetBuilder.

Skriv en recension om William Hill