Oddsbonusar » Högsta sportbonusar för svenska spelare 2019

Oddsbonus & Insättningsbonus

Hitta en välkomstbonus som passar just dig

Sveriges bästa bonusar

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller
1

200% upp till 2000 SEK
Spela utan registrering!

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
2

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.60

Hämta bonus
3

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonus
4

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 10x Bonussumma

Minsta odds: 1.70

Hämta bonus
5

100% upp till 2000 kr

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.40

Hämta bonus
6

100% upp till 2500 SEK

Omsättningskrav: 16x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
7

100% upp till 1000 kronor

Omsättningskrav: 20x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonus
8

Upp till 1000 kr Gratisspel

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
9

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonus
10

Upp till 1000 kr i spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 1.20

Hämta bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

11

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
12

100% upp till 2000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

13

150% upp till 1500 kr

Omsättningskrav: 17x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonus
14

Rekordsnabba uttag

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonus
15

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonus
16

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonus
17

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonus
18

200% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 12x Bonussumma

Minsta odds: 2.00

Hämta bonus
19

Ingen välkomstbonus för tillfället

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonus
20

Ingen välkomstbonus för tillfället

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonus

Oddsbonusar från spelbolag

De allra flesta spelbolag erbjuder en välkomstbonus när du skapar ett nytt konto. Detta är både för att konkurrera ut andra spelbolag med en bättre bonus, men också för att du ska få chansen att prova på deras produkt. Sen är det självklart en möjlighet för dig att vinna lite extra pengar. Med införandet av ett licenssystem i Sverige försvann möjligheten för spelbolagen att dela ut bonusar till existerande kunder. En bonus är numera enbart tillgänglig när du skapar ditt konto.

Men bonusar kan vara svåra att förstå, och vissa kommer med omöjliga omsättningskrav, medan andra är betydligt enklare att omsätta. Vår förhoppning är att den här texten ska räta ut alla frågetecken. Häng med!

Oddsbonusar 2019

Vad är en oddsbonus/insättningsbonus?

En bonus för oddsspel är en extra boost till ditt spelande, där spelbolaget lägger till något extra för att ge dig en bra start. Självklart handlar det också om att du ska välja just deras spelbolag, få känna på produkten och fortsätta spela där.

En bonus kan se ut på flera olika sätt. Den vanligaste varianten i Sverige är en matchning av din första insättning. Alltså sätt in 100 kronor, få 100 kronor i bonus. Läs mer om denna typ av bonus nedan.

En annan variant, och den näst mest vanliga, är gratisspel. Normalt sett är detta också en matchning av din första insättning, men en klart mindre summa än en bonus med omsättningskrav.

Sedan finns det andra typer av bonusar, som bland annat inkluderar riskfria spel och förhöjda odds.

Procentuell matchning av din första insättning

Den vanligaste formen av bonus i Sverige är en procent på din första insättning, normalt sett 100%. Det betyder att om du sätter in 100 kronor så får du 100 kronor i bonus. Men utöver detta skiljer sig spelbolagen ganska mycket när det gäller övriga villkor.

Omsättningskrav

Det som avgör hur bra en bonus är, är främst omsättningskravet.

Vad är ett omsättningskrav?

Ett omsättningskrav är det krav som ett spelbolag sätter på dig som vill spela för en bonus. Det innebär att du inte bara kan plocka ut dina 100 extra kronor till exempel, utan att du måste “spela igenom” (lägga insatser för) dem ett antal gånger för att göra om bonusen till pengar som du kan ta ut.

Ibland finns omsättningskravet på själva bonusen, ibland på både din insättning och bonus. I de allra flesta fall spelar du dock för dina riktiga pengar först. Sedan spelar du för bonusen när dina vanliga pengar är slut eller låsta i aktiva spel. Därför finns det ofta en fördel med spelbolag som erbjuder en bonus där du möter omsättningskravet på både insättning och bonus.

Skillnaden:

Vi tar en bonus på 100% som exempel. Du sätter in 100 kronor och får 100 kronor i bonus.

Du spelar alltid med dina kontanter först.

  • Om du spelar för 50 kronor och förlorar, kan du fortfarande ta ut de resterande 50 kronorna, även om bonusen då annulleras.
  • Spelar du för 150 kronor så använder du 100 kronor riktiga pengar och 50 kronor bonus. Förlorar ditt spel kan du inte ta ut övriga 50 kronor, eftersom de är bonus. Istället får du använda dem för att försöka möta omsättningskravet.

Bonus + insättning 4x

I detta fall behöver du spela igenom (lägga insatser för) 800 kronor för att omsätta bonusen. Dina 100 kronor insatta, plus dina 100 kronor i bonus blir 200 kronor. Sedan de 200 x 4 = 800.

Om du lyckas lägga insatser för 800 kronor eller mer, med hjälp av både kontanter och bonus, så är de pengar som du har på kontot sedan riktiga pengar som du kan ta ut.

Bonus 8x

I detta fall behöver du också spela igenom 800 kronor för att omsätta bonusen. Däremot kan du bara använda bonusen för att omsätta den, inte dina riktiga pengar. Så de första 100 kronorna du spelar med räknas inte gentemot omsättningskravet. Om du vinner med de pengarna och fortsätter spela med dem, så räknas det inte heller mot omsättningskravet, eftersom de fortfarande är “riktiga pengar”.

Om du lyckas lägga insatser för 800 kronor eller mer, med hjälp av enbart bonusen, så är de pengar som du har på kontot sedan riktiga pengar som du kan ta ut.

Minimumodds

En viktig del av omsättningskravet är minimumodds. Det påvisar vilket lägsta odds som är möjligt för att spelet ska räknas mot omsättningskravet. Anledningen till detta är att du annars kan omsätta din bonus till 1.01 i odds. Så då blir det i praktiken gratis pengar som spelbolaget delar ut till dig. Det är inte poängen med en bonus. Normalt sett ligger minsta odds mellan 1.50 och 2.00.

Giltighetstid

Det finns i nästan alla fall en giltighetstid inom vilken bonusen går ut om omsättningskravet inte är mött. Den varierar kraftigt och det är alltid bra att kolla upp den innan du bestämmer dig för att ta del av spelbolagets bonus.

Oddsbonus villkor

Gratisspel

Ett gratisspel är också en vanlig typ av bonus. Normalt sett så får du ett gratisspel på samma summa som din första insättning, men det är ofta inte lika högt som en procentuell bonus. Detta beror på att det är klart enklare att “omsätta” ett gratisspel.

Hur fungerar ett gratisspel?

Ett gratisspel innebär att du får insatsen från spelbolaget. Vid förlust förlorar du alltså inte dina egna pengar, men vid vinst så får du inte behålla insatsen. Normalt sett är vinsten dock i riktiga pengar, vilket är en stor fördel. Ett exempel: Du lägger 100 kronor gratisspel på odds 2.00. Ditt spel vinner. Du får inte behålla insatsen på 100 kronor, men har alltså 100 kronor i vinst, som är dina pengar.

För ett gratisspel finns ofta inget minsta odds. Detta beror på att du ändå bara får ut vinsten. Så om du spelar till 1.01 i odds för 100 kronor skulle du ändå bara få ut 1 krona om spelet sitter.

Riskfria spel

Ett riskfritt spel har likheter med ett gratisspel. Men istället för att spelbolaget står för insatsen, så måste du stå för den själv. Istället får du tillbaka pengarna, oftast utan omsättningskrav. Så skillnaden blir att du med ett gratisspel kan ha 0 kronor på kontot och fortfarande ha 0 kronor om spelet är förlorat, medan du vid ett riskfritt spel måste ha summan på ditt spelkonto, men får tillbaka den om spelet förlorar.

Ibland finns omsättningskrav på eventuell vinst, ibland på pengarna du får tillbaka, och ibland inte alls. Var noga med att kolla upp vad som gäller för ditt riskfria spel.

Förhöjda odds

Ett förhöjt odds är kanske den formen av bonus som är enklast att greppa. Det handlar normalt sett om att ett spelbolag höjer oddset på ett lag som är favorit att vinna. Du får då spela på det oddsen med ditt första spel efter att du skapat ett nytt konto. Normalt sett finns en gräns för hur mycket du kan lägga. Eventuell vinst betalas ut antingen som riktiga pengar eller som gratisspel.

Vilken typ av bonus är bäst?

Här finns det inget rätt eller fel svar. Det beror främst på ditt mål med bonusen och hur mycket tid du är villig att lägga ner. Den procentuella bonusen tar längre tid att slutföra än ett gratisspel eller ett riskfritt spel. Den kräver också att du sätter många spel för att kunna nå omsättningskravet. Men samtidigt kan den också ge bäst avkastning, eftersom du delar upp riskerna på ett annat sätt än om du använder ett enskilt gratisspel.

Du måste också ta stor hänsyn till omsättningskravet när du väljer en procentuellt matchad bonus.

Om det är alldeles för högt blir bonusen i princip omöjlig att omvandla till riktiga pengar. Om du har 500 kronor i bonus med omsättningskrav på 20x måste du alltså spela igenom 10 000 kronor från de 500. Det är tufft, och det gör en stor skillnad med ett lågt omsättningskrav.