Mr Green Recension & Betyg » 5000kr Bonus » dec. 2019

Mr Green Recension:

Mr Green

100% Oddsboost
upp till 5000 kr

Mr Green Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Även om utbudet är riktigt bra, med Kambi som oddsleverantör så kan det vara lite krångligt att navigera sig genom Mr Greens produkt, speciellt appen. Långsam och svårförståelig enligt mig, vilket förstör en annars bra produkt. En bättre design hade gjort underverk för Mr Green.

Det finns däremot en sökfunktion, som underlättar en hel del när man letar efter matchen man vill spela på.

Det finns dock fördelar med Mr Green. Man riktar sig mot svenska kunder och har ett bra fokus på att tillfredsställa dessa. Bortsett från deras undermåliga användarvänlighet är de riktigt bra.

Betting - Funktioner & marknader

När det gäller själva bettingen så är Mr Green bra. Många olika marknader på många olika matcher och till alla stora matcher finns Asian handicap. De har också en bra cash out, även om det inte går att delvis stänga sitt spel.

Livebettingen hämmas lite av en långsam app, men utbudet är det inget fel på, och livebettingen fungerar bra på desktop.

Mr Green saknar dock det där lilla extra. Till exempel en betbuilder eller livestreaming. Men det handlar förmodligen i grund och botten om att de är ett nätcasino, och försöker att sköta sin sportdel bra, men inte att göra den till den bästa i branschen.

Insättningar och uttag

Här briljerar Mr Green. Med flera olika metoder och den bästa betalningsmetoden Trustly så finns inget att klaga på. De har, som brukligt, enbart säkra metoder för transaktioner, och med transaktioner via Trustly använder du även Bank-ID för att verifiera dig.

Support

Mr Green har en bra support på hemsidan, och uppmanar även sina spelare att ta kontakt i sociala medier, där de kan hjälpa till med allt från erbjudanden till andra problem med ditt konto. Hjälp via telefon går att få alla dagar i veckan mellan 11.00-20.00, och livechatt och epost är tillgängligt 24 timmar om dygnet.

Bonus

100% Oddsboost
upp till 5000 kr

Mr Green har en annorlunda, men väldigt bra bonus. Du slipper fokusera på omsättningskrav, men får ändå en fin start med en riktigt bra oddsboost.

Skriv en recension om Mr Green