• Hem
  • Vår affärsmodell

Vår affärsmodell

Att skapa, underhålla och förbättra en hemsida kräver duktiga individer som brinner för den. Därför har vi flertalet kunniga personer som jobbar med Bettingkollen för att ge dig Sveriges bästa service. Men det är inte gratis att ha duktig personal.

Vi skulle kunna ha vår tjänst bakom en betalvägg, men vi vet att det inte är hållbart och att det inte ingår i en bra kundservice. Vår produkt ska vara gratis för dig som privatperson. Istället jobbar vi med något som kallas affiliate marketing.

Vad innebär det?

Det innebär att spelbolagen betalar för den trafik vi skickar till dem. När du klickar på en länk från oss vet spelbolaget att du kommer från vår hemsida. Detta fungerar på precis samma sätt som hos hemsidor som jämför lån, hotell eller flygresor, där banker, hotell och flygbolag betalar jämförelsesidor för trafiken de skickar. En vanlig affärsmodell alltså.

Hur påverkar detta vår objektivitet?

Inte alls. Det finns många oseriösa aktörer som erbjuder mer pengar för att synas hos oss, men vi har som regel att enbart lista de allra bästa spelbolagen. Detta ingår i en långsiktig strategi om att vi vill ha ett rykte som gör att ni som användare litar på oss, men också ett stadigt samarbete med pålitliga spelbolag. Det gör vår verksamhet enklare och din betting säkrare. Många andra jämförelsesidor gör snabba pengar med oseriösa spelbolag utan att ha en långsiktig plan. Inte vi.