En övergripande guide till betting » Bettingkollen.se

Våra guider hjälper dig med din betting

Betting kan upplevas som något svårt och krångligt, men precis som med allt man vill lära sig så måste man börja någonstans. Våra guider riktar sig i grund och botten till nybörjare och hobbyspelare, men även för de mer erfarna spelarna finns alltid något att lära sig.

I denna sammanställning av guider, försöker vi att täcka det mesta inom området betting på en grundläggande nivå. Allt för att du som spelare ska få en större förståelse för hur betting fungerar och lära dig vad som krävs för att bli en vinnande spelare.

Det finns många sajter på nätet som kan hjälpa till i din utveckling, vid sidan av våra guider. Vi rekommenderar alltid att kolla runt efter mer information. Hör gärna av er om det är något ni undrar över, eller om något saknas i våra guider.

Stödlinjen

Vissa lever på betting, men för de flesta av oss handlar det om lite extra spänning i vardagen. Vissa gillar att lägga en extra slant på shopping eller bio. Andra på betting. Det viktiga, vare sig det gäller kläder eller spel, är att det aldrig får kosta mer än vad du som individ har råd med. Vissa har råd att köpa en Rolex-klocka, vissa har det inte. Vissa kan riskera tiotusentals kronor på betting, vissa kan det inte.

Din ekonomiska situation ska alltid bestämma över ditt spelande.

Känner du dig i riskzonen för spelproblem? Hör av dig till Stödlinjen på 020-819 100.