Öka din kunskap om betting online

Här på Bettingkollen vill vi lära ut och ge er besökare mer kunskap om betting online. Även om vår guide inte är så omfattande idag, så är målet på sikt att ge er mer innehåll om alla olika ämnen som ni kan stöta på när ni spelar om pengar på nätet.

Vi tycker att det är viktigt att sitta på kunskap innan man ger sig in i något, inte minst när det kommer till spel på odds.

I ett första skede kan ni ta del av väldigt enkla guider som främst riktar sig till dig som nybörjare inom betting.

Våra guider hjälper dig med din betting

Betting kan upplevas som något svårt och krångligt, men precis som med allt man vill lära sig så måste man börja någonstans. Våra guider riktar sig i grund och botten till nybörjare och hobbyspelare, men även för de mer erfarna spelarna finns alltid något att lära sig.

I denna sammanställning av guider, försöker vi att täcka det mesta inom området betting på en grundläggande nivå. Allt för att du som spelare ska få en större förståelse för hur betting fungerar och lära dig vad som krävs för att bli en vinnande spelare.

Det finns många sajter på nätet som kan hjälpa till i din utveckling, vid sidan av våra guider. Vi rekommenderar alltid att kolla runt efter mer information. Hör gärna av er om det är något ni undrar över, eller om något saknas i våra guider.

Stödlinjen

Vissa lever på betting, men för de flesta av oss handlar det om lite extra spänning i vardagen. Vissa gillar att lägga en extra slant på shopping eller bio. Andra på betting. Det viktiga, vare sig det gäller kläder eller spel, är att det aldrig får kosta mer än vad du som individ har råd med. Vissa har råd att köpa en Rolex-klocka, vissa har det inte. Vissa kan riskera tiotusentals kronor på betting, vissa kan det inte.

Din ekonomiska situation ska alltid bestämma över ditt spelande.

Känner du dig i riskzonen för spelproblem? Hör av dig till Stödlinjen på 020-819 100.

Om Bettingkollens guider för betting

Andreas Höglund

Andreas Höglund

Till Bettingkollen kommer det in besökare som besitter på olika mycket kunskap inom ämnet betting, vilket faller sig helt naturligt. En del kan väldigt mycket, medan andra precis börjat och är nybörjare inom betting på nätet.

Med våra guider vill vi lära ut allt som har med betting att göra. Allt från det mest grundläggande, till det mer avancerande.

I dagsläget är vi långt ifrån att täcka alla ämnen, men med tidens gång räknar vi att skriva om fler områden som du kan stöta på när du spelar på odds hos ett spelbolag online.