Om Bettingkollen.se

Bettingkollen.se skapades för att ge alla svenska spelare en bättre koll på spelbolagen. Genom våra recensioner och rankingar vill vi vara den självklara platsen för alla spelare som vill testa på ett nytt spelbolag.

Sidan lanserades i början av 2019, efter att det svenska spelmonopolet avskaffades och licenssystemet infördes, vilket har medfört ökade krav och regler på spelbolagen. Bettingkollen vill vara med och påverka att dessa regler efterföljs och därför är det väldigt viktigt för oss att samla in all information om varje spelbolag som agerar på den svenska spelmarknaden.

Om du som spelare känner att du har blivit felaktigt behandlad av ett bettingbolag skriv om ditt ärende till support@bettingkollen.se.

Vi som skapat sidan

Simon Hagen

Simon Hagen

Spelbolagsexpert

Simon kommer från Sundbyberg som bara ligger ett stenkast från Solvalla. Intresset för spelet är så pass stort att det resulterade i ett jobb. Trav, ishockey och fotboll ligger varmast om hjärtat och Simon är kanske den som lägger ner mest tid på Bettingkollen.se.

Jacob Ljunggren

Jacob Ljunggren

Spelbolagsexpert

Jacob ligger bakom och är ansvarig för i princip allt innehåll på Bettingkollen.se. Med en kandidatexamen i journalistik och flerårig erfarenhet från bettingvärlden, finns de två viktigaste verktygen för att skapa en informativ hemsida på plats. Bettar ofta på många olika sporter, men har en förkärlek till CS:GO och NHL. Från Örebro, fast i Stockholm.

Oscar Carlsson

Oscar Carlsson

Spelande webbutvecklare

Oscar har koll på all kod på Bettingkollen.se. Han har arbetat i branschen sedan 2012 och har därför en gedigen erfarenhet av spelbranschen.

Oscar krigar sig fram i allt han gör (bokstavligt talat då han är utbildad fallskärmsjägare) vilket innebär att han vägrar att förlora en vadslagning, en pingismatch eller en fight med supporten på ett spelbolag.

Om det någon gång blir enbart 1:or på Stryktipset vet vi att Oscar kommer vinna. Satsar alltid hårt på hemmavinster!

Andreas Höglund

Andreas Höglund

Spelbolagsexpert

Med ett brinnande intresse för spel och dobbel arbetar Andreas Höglund tillsammans med Simon och Jacob med att testa, jämföra och betygsätta spelbolag i Sverige. Andreas älskar sitt IFK Norrköping och följer laget slaviskt. När det kommer till spel är fotboll och hockey favoritsporterna att ''betta'' på.

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelbolagsexpert

Jonas Weimer anses vara en av Sveriges absolut bästa spelare. Med flera miljonvinster i bagaget har Jonas alla tips och knep för hur just du ska lyckas som spelare. Jonas är även en hejare att recensera spelbolag och i filmerna på sajten är det just Jonas som står för innehållet.

Så rankar vi spelbolagen

I och med licenssystemets införande ökade den generella kvaliteten på spelbolag i Sverige markant. Det innebär att du kan vara trygg med ditt val, så länge du väljer ett spelbolag med licens. Däremot finns det fortfarande skillnader på spelbolagen som inte relaterar till licens eller trygghet. Vi rankar spelbolagen utifrån dessa fem faktorer.

  • Produkten
  • Betting - funktioner & marknader
  • Insättningar & uttag
  • Support
  • Bonus

Läs mer om hur vi rankar spelbolagen här.

Vem skriver recensionerna?

Vi som jobbar med Bettingkollen har spelat och testat alla spelbolag som har licens och merparten av recensionera skrivs av oss själva. Men vi använder också gästskribenter med expertis inom betting, för att kunna ge en så objektiv och nyanserad bild som möjligt av de olika spelbolagen.

Vår affärsmodell

Det är helt gratis för dig som spelare eller blivande spelare att använda Bettingkollen. Men för att vi ska kunna hålla hög nivå på vårt innehåll måste vi ha rätt personer som arbetar med det. För att kunna finansiera detta sysslar vi med affiliate marketing. Läs mer om detta här.

P1050280 2
Företagsinformation

Bettingkollen.se drivs av Leadstar Media AB, ett företag som sysslar med hemsidor inom sport och betting. Läs mer om Leadstar Media AB.