Bettingsidor utan registrering » Spela på sport utan konto med Bank-ID
  • Hem
  • Bettingsidor utan registrering

Spela utan konto hos Bettingsidor

Logga in med Bank-ID och spela direkt

Spela utan konto

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller
1

Rekordsnabba uttag

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonus
2

100% upp till 2500 SEK

Omsättningskrav: 16x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
3

100% upp till 1000 kronor

Omsättningskrav: 20x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonus
4

200% upp till 2000 SEK
Spela utan registrering!

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
5

100% upp till 2000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

6

100 kr Gratis
utan omsättningskrav!

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonus
7

200% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 12x Bonussumma

Minsta odds: 2.00

Hämta bonus
8

200% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 12x Bonussumma

Minsta odds: 2.00

Hämta bonus
9

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonus
10

Ingen bonus för tillfället

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonus

Vad innebär “spela utan konto”?

Registreringsprocessen hos de flesta spelbolag har historiskt varit ett nödvändigt ont, men nu har det blivit ändring på det. Många spelbolag erbjuder snabb registrering via Bank-ID, men några har tagit det ännu längre och tar bort hela registreringen. Du kan nuförtiden spela utan konto hos flera spelbolag.

Rent praktiskt innebär det att du “loggar in” med ditt Bank-ID och sätter in pengar från ditt bankkonto via Trustly. Inget mer. Placera de spel du vill. Så fort du “loggar ut” förs pengarna över till ditt bankkonto. Om du har spel igång när du loggar ut behöver du inte vara orolig. Om spelet vinner förs även då pengarna över direkt till ditt bankkonto.

Läs vidare om vilka fördelar och nackdelar detta innebär för dig som spelare.

Spela utan konto

Hur fungerar det?

När du loggar in med ditt Bank-ID verifierar du automatiskt din identitet, vilket tidigare har varit det stora kruxet när det gäller smidiga registreringar. Spelbolagen har en policy med “KYC” (know your customer), vilket innebär att du som spelare måste verifiera din identitet på något sätt. Anledningen till detta är att minimera risken för penningtvätt eller andra olagliga företeelser. Säkerheten som Bank-ID bidrar med tar alltså bort alla dessa problem och din identitet blir direkt verifierad.

Många spelbolag använder Bank-ID för registrering, men kräver ändå att du har ett konto och sätter in pengar precis som vanligt. Däremot, vid spel utan registrering använder du ditt i praktiken ditt bankkonto som ditt spelkonto. Länken mellan ditt bankkonto och spelbolaget är Trustly, som sköter transaktionen.

  1. Sätt in pengar från ditt bankkoto, via Trustly, till spelbolaget.
  2. Placera dina spel.
  3. Pengar som är kvar hos spelbolaget förs automatiskt över till ditt bankkonto när du loggar ut.
  4. Pengar som är placerade i spel när du loggar ut finns självklart kvar. Vinner spelet/spelen så förs pengarna också över till bankkontot så fort spelet/spelen är avgjorda.

Vad behöver jag?

Det enda du behöver är ett Bank-ID. Du behöver inget konto hos Trustly, den tjänsten agerar endast som mellanhand för att säkerställa att transaktionen går snabbt och säkert till.

Så skaffar du ett mobilt Bank-ID
  1. Gå in på din internetbank och beställ mobilt Bank-ID.
  2. Ladda ner BankID säkerhetsapp.
  3. Klicka på Hämta BankID och ange aktiveringskoden du fått från internetbanken.
Vad är Trustly?

Trustly grundades 2008 i Sverige och erbjuder snabba och säkra överföringar från och till ditt bankkonto. Detta är en revolutionerande metod som tar bort den långa väntetiden från vanliga banköverföringar. Istället sker verifieringen via Bank-ID.

Fördelarna med att spela utan konto

Generellt sett finns det fler fördelar än nackdelar med denna spelform. Men som med allt beror det på vad man personligen föredrar. Nedan listar vi några av de främsta fördelarna.

Snabba uttag med Trustly & Bank-ID

Det mest revolutionerande med att spela utan konto är uttagen. Att verifiera din identitet kan med andra metoder ta lång tid och vara krångligt. Med Bank-ID vet spelbolaget direkt att du är den du utger dig för att vara. Det innebär att spelbolaget godkänner dina uttag direkt. Med Trustly som mellanhand går också banköverföringen väldigt snabbt. Det gör att du som regel har pengar på ditt konto inom 15 minuter, ofta snabbare.

Säkerhet

Bank-ID och Trustly är den säkraste kombinationen för din person och dina pengar. Bank-ID är en auktorisering i två steg. Du behöver både en enhet och en kod. Trustly är krypterat och godkänt av Finansinspektionen.

Ingen reklam

Eftersom du inte lämnar ut varken mobilnummer eller e-post kommer du inte heller att få några reklammeddelanden från spelbolaget.

Nackdelar med att spela utan konto

Du måste använda Trustly

Egentligen är detta ingen nackdel, eftersom Trustly är vår rekommenderade betalningsmetod. Däremot begränsar det dig som vill sköta dina överföringar via andra metoder.

Ofta ingen välkomstbonus

I och med att denna tjänst är ny och erbjuder spelare en smidig spelupplevelse erbjuder spelbolagen generellt sett ingen bonus. Detta kan komma att förändras med tiden, allt eftersom fler spelbolag erbjuder denna metod och konkurrensen blir hårdare.

Inte lika snabb inloggning och insättning

Första gången du spelar kommer det att kännas som att det går snabbt, eftersom du slipper registreringen. Men varje gång du ska spela måste du göra två verifieringar med Bank-ID. En gång för att “logga in” och en gång för att sätta in pengar. Till skillnad från andra bolag där du kan logga in med exempelvis fingeravtryck och spela direkt.

Hur ser framtiden ut?

Framtiden för denna typ av betting ser onekligen ljus ut. All utveckling går åt simplare och snabbare betting och att spela utan att behöva registrera ett konto är verkligen ett steg i den riktningen.

Flera av de större bolagen har också infört eller tagit steg i denna riktning, vilket indikerar att de tror att detta är den kommande utveckligen och att det är ett tåg de vill vara med på.