Snabbare Recension & Betyg » Spela utan konto » dec. 2019

Snabbare Recension:

Snabbare

Ingen välkomstbonus för tillfället

Snabbare Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Snabbare är ganska lika de andra spelbolagen som erbjuder betting utan registrering. I princip alla dessa spelbolag erbjuder insättningar med Trustly, uttag på 5 minuter och odds från leverantören SBTech.

Det är genomgående väldigt bra produkter, men att hitta anledningar till att ska välja det ena framför det andra är svårare. Här handlar det mer om design och andra extrafunktioner. Snabbare har en av de mer “tråkiga” produkterna, rent design-mässigt. Sedan innebär tråkigt inte per automatik dåligt. Personligen är jag snarare mer benägen att fortsätta hos Snabbare på grund av detta. Bettingen ska vara i fokus. Men är du nördig när det kommer till design så föreslår jag något av de andra spelbolagen som erbjuder spel utan konto.

En sak som verkligen talar till Snabbares fördel är att de har en app, något som är sällsynt bland de andra bolagen i samma nisch. Appen är inte den mest extravaganta, men fungerar på ett bra sätt.

Betting - Funktioner & marknader

Eftersom oddsen levereras av SBTech så vet man att de håller hög kvalitet, både i utbud och hur höga de är. SBTech levererar odds till många stora spelbolag, som t.ex. Bethard och Snabbares “moderbolag” ComeOn.

Många tror att ett pay&play-spelbolag inte erbjuder samma utbud av funktioner som ett “vanligt” spelbolag. Men hos Snabbare finns alla de funktioner som vanliga spelbolag med SBTech har. Bra utbud av Asian Handicap, en helt ok Cash out-funktion och en bra sökfunktion.

På det stora hela är det inga fel på bettingen hos Snabbare, och jag kan med gott samvete rekommendera dem.

Betalningsmetoder

Även om Snabbare enbart erbjuder Trustly som betalningsmetod får de ett högt betyg här. Anledningen är att Trustly är den bästa betalningsmetoden, i hård kamp med Swish. Insättningar och uttag går båda snabbt och säkert via Bank-ID. Vad kan man klaga på?

Support

Snabbare har en riktigt bra support. Snabb och hjälpsam. Detta via live chatt, vilket är det enda jag har testat. Kan dock inte tänka mig att de är sämre via email. Hittar inget telefonnummer, vilket är tråkigt för den som helst pratar med supporten i telefon, men antar att de flesta kan hantera en chatt eller email nuförtiden.

Bonus

Ingen välkomstbonus för tillfället

Snabbare erbjuder en 100% bonus upp till 2500 kronor, med schyssta omsättningskrav. En bonus som kan rekommenderas.

Skriv en recension om Snabbare