Comeon Recension & Betyg » 1000kr Bonus » aug. 2019

Comeon Recension:

Comeon

200% upp till 1000 kr

Produkten

Utbudet i ComeOns sportsbook är väldigt bra. Man har SBTech som leverantör av odds, vilket innebär både bra utbud pre-game och live. Dessutom ligger SBTech ofta i framkant när det gäller nya typer av betting, och dessa implementeras snabbt.

Användarvänligheten är hög, även om både appen och den webbaserade varianten av produkten kan upplevas som lite seg ibland.

Designen är inte perfekt i mina ögon, men beror nog mest på att jag gillar Kambi-bolagens lite mer “kantiga” dito. Tror däremot att många gillar det mörka Comeon-temat, så ska inte vara den som är den.

Precis som hos alla svensk-licensierade spelbolag sker registrering via bank-id, så inga problem alls där.

Betting - Funktioner & marknader

ComeOn är en genomgående stark produkt, och bettingen är kärnan. Man har både ett stort utbud av vanliga marknader, men också de lite mer ovanliga, som Asian handicap.

Därtill finns “Multi-Val”, som är ComeOns bet builder (kombo på samma match). Det finns en hel del marknader som kan användas på den, vilket är riktigt kul!

Cash out-funktionen är inte en av de bättre på marknaden, men fungerar på utvalda matcher. Både singlar och dubblar, pre-game och live.

Betalningsmetoder

ComeOn ligger i framkant när det gäller betalningsmetoder, och erbjuder i princip alla populära och snabba sådana. Dessutom har man riktigt snabba och smidiga uttag. Jag har aldrig haft något problem med att sätta in eller ta ut pengar med ComeOn. Tummen upp!

Support

Det är sällan det är problem med ComeOn, men i vissa fall är det lite otydligt vad som gäller, och informationen på sajten är stundtals undermålig. I dessa fall erbjuder supporten all hjälp som behövs. Genom chatten får man korrekta och hjälpfulla svar väldigt snabbt.

Bonus

200% upp till 1000 kr

ComeOn är kända för sina välkomstbonusar, som ofta har riktigt bra villkor. Under perioder brukar man också slänga in lite extra incitament för nya kunder. Exempel är tur-kalsonger eller badmadrasser.

Skriv en recension om Comeon