LeoVegas Recension & Betyg » 3000kr Bonus » dec. 2019

LeoVegas Recension:

LeoVegas

100% upp till 3000 kr

18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

LeoVegas Betyg

Produkten
5/5
Bettingfunktioner
5/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Även om LeoVegas av många fortfarande ses som ett nätcasino, så är deras sportavdelning bland de bättre på marknaden. De använder odds från Kambi, precis som Unibet eller ATG, vilket ger dom en stabil grund för den resterande produkten. Det ger också en indikation på designen, som är ganska lik Unibet. Skillnaden är dock att LeoVegas alltid har fokuserat på deras mobila produkt och app, vilket gör att de är bäst i branschen när det gäller den mobila upplevelsen. Deras version i desktop är samma som i mobilen, men alltså inte anpassad för desktop. Det är inga större problem, men hos många andra spelbolag får du ut mer designmässigt om du föredrar att spela på desktop.

Som ett led i användarvänligheten erbjuder LeoVegas också möjligheten att spela utan konto, och att betala med Swish. Allt för att underlätta för dig som spelare. Jag rekommenderar LeoVegas starkt.

Betting • Funktioner & Marknader

Med odds från Kambi är utbudet väldigt bra, och man erbjuder i paritet med vad de flesta andra starka bolag gör, även om man inte är på Bet365s nivå, speciellt gällande liveodds. För den som är ute efter riktigt bra odds är LeoVegas ett bra val efter att licenssystemet raderade ut asiatiska spelbolag för svenskarna.

LeoVegas livestreamar bland annat La Liga och Serie A

När det gäller andra funktioner som livestreaming och cash-out är LeoVegas också bra. De livestreamar massor av internationell fotboll, bland annat La Liga och Serie A, plus andra sporter och ligor.

Deras cash-out är inte bland dom bästa, men erbjuds på ganska många marknader. Jag saknar en funktion för att delvis stänga spel och hoppas att den kommer snart.

Insättningar & Uttag

Kanske bäst i hela branschen. LeoVegas erbjuder spel utan konto, snabb registrering, snabba uttag och de snabbaste insättningsmetoderna, som Trustly och Swish. Finns helt enkelt inget att klaga på.

Support

Du hittar en väldigt bra support hos LeoVegas, som är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Med live chat, email och telefon tillgängligt kommer du alltid att få tag på någon som kan hjälpa dig. Bemötandet håller också hög standard och jag har personligen inte upplevt några problem sedan Bank-ID-registreringen. Innan var det, precis som hos alla andra spelbolag, lite struligt att identifiera och verifiera konton.

Bonus

100% upp till 3000 kr

18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

LeoVegas har en otroligt bra bonus. Den är upp där med de allra bästa. Med en hög bonussumma och överkomliga omsättningskrav, så ger dom alla spelare en bra start när de skapar konto hos dom.

Skriv en recension om LeoVegas