Bet365 Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

Bet365 Recension:

Bet365

Upp till 1000 kr i spelkrediter

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bet365 Betyg

Produkten
5/5
Bettingfunktioner
5/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
5/5

Produkten

Som ovan nämnt är det just produkten som gjort att Bet365 står i pole position i en stenhård konkurrens. Utbudet av odds är störst både gällande spel pre och livebetting på i princip samtliga sporter och ligor. Fotboll är inte helt oväntat den överlägset största sporten hos Bet365 och utbudet gällande odds på fotboll är enormt. Spelbolaget har dock ett stort utbud av odds för de flesta sporter, även mer nischade sporter i Sverige som innebandy, bandy och andra vintersporter.

Gällande användarvänligheten är det verkligen toppklass. Om man klickar in på plattformen från mobil eller dator är det kanske ingenting som sticker ut och designen kanske inte är beundransvärd. Däremot är det en produkt som mer eller mindre fungerar helt felfritt och det är väldigt sällan man får uppleva några långa väntetider eller plötsliga krascher. Det finns inget annat spelbolag som kan mäta sig med Bet365 gällande snabbheten att klicka dig runt både från dator och en mobil enhet.

Om det är något som saknas i Bet365 är det sökfunktionen på oddsavdelningen. En väldigt enkel funktion som de flesta spelbolag har lagt till men som Bet365 av någon anledning valt att skippa. Sökfunktionen går att hitta om man spelar på den mobilanpassade hemsidan, men där är den nästan gömd. Från dator eller appen finns den inte att hitta vilket är ett minus.

Betting • Funktioner & Marknader

Som tidigare nämnt är Bet365 svårslagna gällande utbud av odds. Något som dock bör nämnas är att Bet365 sällan är marknadshögst med sina odds. Som de flesta europeiska spelbolag kopierar de i princip sina odds från de asiatiska spelbolagen gällande de större ligorna med skillnaden att de större marginaler. I jämförelse med andra europeiska spelbolag går det inte att klaga på att Bet365 har dåliga odds. Men det finns spelbolag som dock är mer svårtillgängliga som har betydligt bättre odds överlag.

Angående bettingfunktioner ligger Bet365 även här i framkant. Bet365 var snabba med att lansera en cash out funktion som till skillnad från många andra spelbolag nästan alltid finns tillgänglig. Du kan även få större kontroll på ditt spel hos Bet365 genom att kunna stänga en del av din insats istället för att det ska vara svart eller vitt, det vill säga att stänga allt är inget. Att spelbolagen dessutom tar en väldigt liten avgift, eller ingen alls för användning av cash out funktionen är väldigt positiv. Många andra spelbolag tar en stor avgift för sin cash out funktion vilket många nybörjare inte har koll på.

Bet365 kallas världens största bettingsajt

Bet365 är även snabba när nya funktionen tar fart på marknaden. Exempelvis har det blivit oerhört populärt att skapa sina egna spel för enskilda matcher. Alltså kunna lägga en kupong med flera olika spel i en och samma match. Denna funktion finns nu tillgänglig hos Bet365 och fungerar inte helt oväntat felfritt. Även Asian Handicap måste nämnas där Bet365 gör det riktigt bra och erbjuder spelformen på i princip alla matcher inom fotboll iallafall. Dessutom håller Bet365 toppklass på esport.

Insättningar & Uttag

Här sticker faktiskt Bet365 inte ut och kan inte påstå sig vara bäst i branschen gällande betalningsmetoder. Spelbolaget har betalningsmetoderna som krävs och för de flesta är det tillräckligt. Insättningar kan göras via kort, bank, internetbanker (Skrill & Neteller) och även Trustly vilket är populärt. Även om du hos Bet365 inte kan “spela utan konto” kan du göra insättningar väldigt smidigt.

Gällande uttag är det svårt att motivera varför Bet365 ska få något toppbetyg. Flera spelbolag har uppfattat kundernas stora behov av att få sitt uttag till kontot så snabbt som möjligt vilket Bet365 inte har löst. Hos Bet365 får du göra uttag via de tradiotionella metoderna och det kan ta upp till fem dygn att få sina pengar på banken efter ett uttag via kontokort. Bet365 kan även vara lite jobbiga med verifiering och kräva att man ska skicka in massa olika dokument i samband med uttag vilket gör det ännu jobbigare. Här har Bet365 något att jobba med och något som förhoppningsvis kommer att förbättras när de kliver in på den svenska marknaden from 2019.

Support

Kundsupporten hos Bet365 håller bra nivå och här finns det egentligen ingenting att klaga på. För det första finns en bra FAQ-avdelning som kan svara på de flesta frågor utan att man behöver ta kontakt med spelbolaget. Men om kontakt krävs fungerar det väldigt smidigt då Bet365 är tillgängliga för support på svenska alla dagar, dygnet runt. Smidigast är att ta kontakt via live chat men det finns även en mail samt telefonnummer att ta kontakt via.

Bonus

Upp till 1000 kr i spelkrediter

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bonusen hos Bet365 är den klassiska välkomstbonusen som de flesta spelbolag erbjuder i lite olika former. Gör en insättning upp till 1000kr och Bet365 matchar din insättning med 100% som du får som bonus. Skillnaden med Bet365 är att de kallar sin bonus för “spelkrediter” och att du får dina spelkrediter först efter du spelat för din insättning. En bra bonus men ingenting som sticker ut i jämförelse med andra spelbolag.

Bli medlem, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar vi din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Huvudsakliga regler och villkor

  • Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr* eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.000 kr*. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
  • För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din insättning (begränsad till 1.000 kr*) inom 30 dagar från erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
  • Insättningar genomförda med NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, kommer inte att räknas som din kvalificerande insättning, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer dessa verifieringskrav tillämpas både för din kvalificerande insättning och eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, vid användande av dessa betalningsmetoder. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.​

Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:

  • Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
  • Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

*Eller motsvarande i annan valuta

Villkor tillämpas. Åldersgräns för spel är 18 år.

Skriv en recension om Bet365