Betsson Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

Betsson Recension:

Betsson

100% upp till 1000 kr

Betsson Betyg

Produkten
5/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
5/5

Produkten

Hos Betsson är det enkelt att komma igång. Med en logisk navigation och ett bra utbud av sport så finns det ingen anledning för varken nybörjare eller veteraner att spela hos Betsson. Designen är helt ok, även om den inte är supersnygg att titta på. Bokstäverna är också lite för små för min smak. Kortfattat - har du problem med synen så välj inte Betsson.

Appen är också mycket bättre än vad den var tidigare, även om den inte riktigt håller vad reklamen lovar om snabbheten. Vill man ha snabbhet i mobilen finns det bättre alternativ, som exempelvis Bet365.

Men generellt sett är Betsson väldigt bra för svenska spelare, då fokus ligger mycket på svensk sport. Detta till skillnad från många andra spelbolag med utländsk bakgrund, där till exempel ishockey inte får lika stort utrymme.

Betting • Funktioner & Marknader

Betsson sätter sina egna odds, tillsammans med systerbolagen Nordicbet och Betsafe. Det finns självklart både fördelar och nackdelar med ett sådant tillvägagångssätt. Men eftersom de ändå erbjuder ett stort utbud av sport, och då speciellt sport som svenskar gillar, så finns det i princip enbart fördelar.

Livebetting och cash-out håller en bra nivå

Livebetting, och funktioner som cash-out, håller en bra nivå för de flesta spelare. Vill du ha den absolut snabbaste livebettingen och möjligheten att stänga ditt spel på fler marknader så är inte Betsson rätt alternativ för dig. Men detta är småsaker i sammanhanget. Om du inte lever på betting så är Betssons livebetting väldigt bra. Det finns också en sökfunktion som underlättar för dig som letar efter specifika spel.

Insättningar & Uttag

Betsson var ett av de första spelbolag som implementerade betalningar med Swish i början av 2019, vilket indikerar att de satsar på att erbjuda det senaste och bästa möjligt för sina spelare. Man erbjuder alla betalningsmetoder som kan tänkas. Enda svagheten är att man inte har lika snabba uttag som andra bolag, även om det varierar. Normalt sett har du ändå pengarna på kontot inom 24 timmar.

Support

Betsson har riktigt snabb och bra support, och har en hel del personer som jobbar med just kundservicen. Det innebär att du ganska omgående får svar på dina frågor och hjälp med eventuella problem. Jag har inget att klaga på med Betssons kundtjänst.

Bonus

100% upp till 1000 kr

Betsson erbjuder en riktigt bra bonus för tillfället. En av de bättre på marknaden. Med en hög bonussumma, bra omsättningskrav och ett gratisspel finns stora möjligheter att göra om bonusen till riktiga pengar.

Skriv en recension om Betsson