Betsafe Recension & Betyg » 500kr Bonus » dec. 2019

Betsafe Recension:

Betsafe

100% upp till 500 kr

Betsafe Betyg

Produkten
5/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Det finns inte mycket att klaga på med själva produkten hos Betsafe. Speciellt om man, som jag, gillar designen. Utbudet är bra, och man delar det med övriga bettingsidor i Betsson Group, det vill säga Betsson och Nordicbet.

Både den webbaserade versionen och appen är också lätta att navigera, vilket såklart är en självklarhet för en användarvänlig produkt. Det finns också en sökfunktion, vilket är ett stort plus. Dock kan appen ibland upplevas som lite långsam, och därmed livebettingen likaså.

Generellt sett är dock Betsafe en av mina favoriter när det gäller själva produkten. Utbudet är tillräckligt bra för mig, och designen och användarvänligheten är bra. Rekommenderar Betsafe!

Betting - Funktioner & marknader

Här ligger Betsafes svaghet om man jämför med konkurrenterna. Inte för att de är mycket sämre, men lite. Utbudet är bra, men inte på nivå med de spelbolag som använder sig av Kambi eller SBTech. Dock räcker det för de allra flesta, och de erbjuder faktiskt en del marknader som inte finns någon annanstans.

Samma sak gäller för livebettingen och cash out-funktionen, som många, inklusive mig, gillar. Inte bäst, men tillräckligt bra för de allra flesta.

De har också en betbuilder, vilket är riktigt kul och fortfarande sällsynt. En betbuilder är en funktion för att kunna spela på flera marknader på samma match, vilket inte är möjligt på de flesta andra spelbolag

Insättningar och uttag

Hos Betsafe kan man som spelare betala på en hel del sätt, inklusive de bästa sätten, alltså Trustly och Swish. Sedan det svenska licenssystemet infördes har betalningsmetoderna med Bank-ID underlättats, eftersom alla spelbolag tvingades ha registrering med Bank-ID. Betsafe är ett av de bolag som ligger i framkant när det gäller betalningar. Mycket av det har såklart att göra med att man har ett stort fokus på svenska kunder, till skillnad från andra, mer utländska aktörer. Enda problemet kan vara att uttagen inte är riktigt lika snabba som hos vissa andra spelbolag.

Support

Även när det gäller supporten så ligger Betsafe i framkant. Med dygnet runt-service via flera olika medium (chat, telefon, email) kan man som spelare vara säker på att alltid få hjälp med sina problem.

Bonus

100% upp till 500 kr

Betsafe har alltid varit bra när det gäller erbjudanden och bonusar, och när monopolet avskaffades och alla spelbolag kom med nya bonusar var Betsafe som vanligt ett av de bättre. Just nu erbjuder de 100% upp till 1000 kronor, plus ett gratisspel.

Skriv en recension om Betsafe