Betway Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

Betway Recension:

Betway

100% upp till 1000 kr

Betway Betyg

Produkten
5/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
5/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
5/5

Produkten

Hög användarvänlighet med en bra app och ren design är det som främst kännetecknar Betway. De är också ett av branschens mest välrespekterade spelbolag, och har en bra relation till svenska spelare. De har gratisspelsklubben som ger dig ett gratisspel varje vecka, om du har spelat för 250 kronor den föregående. Därtill har de också ofta förhöjda odds på utvalda matcher.

Gillar du att spela på e-sport så är det också Betway som har det bästa utbudet av de klassiska spelbolagen.

För mig personligen så har Betway det bästa gränssnittet och den skönaste navigeringen, vilket gör att jag ger dem en subjektiv 10:a i betyg, även om de saknar en sökfunktion.

Betting • Funktioner & Marknader

Själva bettingen är lite sämre än produkten. Här ligger man i lä gentemot Unibet, Bet365 och andra när det gäller både utbud på sporter och ligor, men också utbud av specifika spelformer, som Asian Handicap. Man kan hitta både positiva och negativa saker med att sköta sina egna odds och inte lägga det på en extern aktör som många andra spelbolag.

Livebettingen är därför också snäppet sämre än hos många andra av de största spelbolagen. Dock har Betway en bra cash out, där man som spelare även kan göra en “delvis” cash out, alltså stänga en del av sitt spel och låta en del vara kvar.

I helhet så erbjuder Betway en riktigt bra betting

Fördelen med att sätta sina egna odds är att man är flexibel när det gäller manuella lösningar, vilket också gör att man erbjuder #betyourway, där man som spelare kan begära egna spel som annars hade varit omöjliga att kombinera. Betways oddssättare ger dig då ett odds på ditt föreslagna spel.

I helhet så erbjuder Betway en riktigt bra betting, men inte den absolut bästa om du är ute efter livebetting, störst utbud på odds och specifika spelformer.

Insättningar & Uttag

Betway har det kanske bredaste utbudet av betalningsmetoder av alla spelbolag på den svenska marknaden. Det betyder att du både hittar de allra vanligaste och mest populära betalningsmetoderna, men också andra alternativ för dig som föredrar det. Du kan använda dig av Trustly och Bank-ID, vilket gör dina transaktioner säkra.

Support

Hos Betway får du alltid hjälp med dina spörsmål. Ofta hittar du svaret i deras utmärka avdelning för vanliga frågor, men om du klickar “nej” på frågan om detta svaret hjälpte dig, så står Betways personal redo via antingen en livechatt eller via email.

Bonus

100% upp till 1000 kr

Betway har en riktigt bra bonus med rimliga omsättningskrav. Många andra spelbolag låser också dina vanliga pengar till det att du har omsatt bonusen, men inte Betway genom deras “flexibonus”. Med den så kommer ditt kontantsaldo och bonussaldo att kombineras och till varje bet, istället för att du måste spela bort dina kontanter.

Skriv en recension om Betway