Bwin Recension & Betyg » 250kr Bonus » dec. 2019

Bwin Recension:

Bwin

100% upp till 250 kr

Bwin Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
3/5

Produkten

Bwin erbjuder en riktigt stabil produkt, precis som man kan förvänta sig av ett spelbolag med så många år i branschen. Sett till helhetsbilden är Bwin väldigt konkurrenskraftigt. Spelbolaget kör sina egna odds, med en relativt hög utdelningsprocent. Den är inte den bästa på marknaden, men den är absolut inte dålig. Sidan för odds är extremt användarvänlig med en tydlig och enkel design. Lättnavigerad, bra sökfunktion och skön för ögat. Mobilversionen är väldigt smidig, precis som att spela i datorn.

Betting • Funktioner & Marknader

Bwin har ett stort fokus på fotboll i sin sportsbook. Här finns alla de mest populära ligorna och sporterna, men om du vill ner på ordentlig gärdsgårdsnivå och betta eller spela på obskyra sporter, då finns det bättre utbud på marknaden. Är du bara hobbyspelare och gillar att spela enkla spel på Premier League eller Champions League; då kommer du absolut inte ha några problem med Bwin. Ett plus med Bwin är att de regelbundet kör många kampanjer, så som oddsboosts, gratisspel och freebets. Det piggar upp spelupplevelsen. Är du ute efter mervärde i ditt spelande kan det vara något för dig.

Kul och bra bettingsida för nybörjare och hobbyspelare

Utöver det kan du också hitta en bra spelbyggare (betbuilder) och bra livebetting. Det finns många livestreams, men tyvärr är många av dem inte tillgängliga för svenska spelare. Cash out-funktionen är helt okej, medan spelformen Asian Handicap inte erbjuds. Det är synd. Summa summarum: Bwin är en kul och bra bettingsida för nybörjare och hobbyspelare.

Insättningar & Uttag

Bwin tillhandahåller alla de vanliga betalningsmetoderna. Inga konstigheter. Både Trustly och bankID ingår, precis som de mer traditionella metoderna för insättning och uttag. Däremot kan du inte spela med Swish eller bli garanterad snabba uttag.

Support

Bwin är ett hjälpsamt spelbolag. Du kan kontakta deras kundtjänst via livechatt (12–20), telefon (brittiskt nummer) eller via mejl. Det finns också en bra hjälpsektion med ett väldigt fylligt förråd av vanliga frågor och svar. Det uppskattas.

Bonus

100% upp till 250 kr

Bwins bonus är inte den mäktigaste på marknaden. Det finns mer lukrativa bonusar i Sverige just nu. Men det betyder inte att den är dålig. Omsättningskravet är rimligt. Minimumodds relativt högt.

Skriv en recension om Bwin