Coolbet Recension:

Coolbet

100% upp till 500 kr

Coolbet översikt

Jacob Ljunggren

Jacob Ljunggren

Coolbet är en frisk fläkt som inte riktigt liknar något annat spelbolag. Man har bra odds, många roliga tävlingar och en skön support. Dessutom satsar man mycket på att vara ett transparent och öppet spelbolag. Jag gillar!

Coolbet Betyg

  • Egna, höga odds
  • Bra på svenska marknader
  • Användarvänlig mobilapp
  • Utbud för utländska ligor
  • Sämre funktion för cash-out
Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Coolbet har inte det bredaste utbudet generellt sett, men eftersom man sätter odds på egen hand och inte förlitar sig på någon extern tjänst, så varierar detta beroende på dag och sport. Det är dock tillräckligt stort för att tillfredsställa i princip alla spelare, speciellt på svensk sport, med tanke på att Coolbets främsta målgrupp är Sverige och de nordiska länderna.

Personligen tycker jag att användarvänligheten och designen på både desktop och i mobilappen är riktigt bra, men tror också att det är en vanesak. Dock gjorde Coolbet under 2018 några riktigt bra saker för att förbättra mobilappens användarvänlighet och göra den mer lättförståelig. Är man van vid exempelvis Unibet har det tidigare varit svårt att komma in i Coolbets navigering, men de har förbättrat sig rejält på det området.

På det stora hela erbjuder Coolbet en skön spelupplevelse, med bra odds, snygg design och en logisk navigation.

Betting • Funktioner & Marknader

Att spela hos Coolbet är en klart trivsam upplevelse. Speciellt på grund av de ofta erbjuder riktigt bra odds. Varje dag har de till exempel en match (ofta dagens största), som de har 100% återbetalning på. De var också först i Sverige med “skapa ditt spel”, där man kan kombinera spel som tidigare inte gick att kombinera. Till exempel flera marknader på samma match.

Att man också kan se både hur pengarna är fördelade bland spelarna på 1x2-marknaden är en riktigt intressant funktion. Samt att man live kan följa spel som läggs från Coolbets medlemmar. Roliga funktioner. Sen är Coolbet också bland de bästa spelbolagen när det gäller att hitta på roliga tävlingar eller evenemang för sina spelare.

Coolbet anordnar ofta roliga tävlingar och evenemang

Dock har Coolbet en del brister när det gäller cash out och Asian handicap. Deras cash out är fortfarande ganska outvecklad och de erbjuder bland annat inte funktionen på särskilt många marknader.

Även deras Asian handicap-möjligheter är väldigt få, även på större matcher, vilket är tråkigt.

Insättningar & Uttag

Precis som de flesta spelbolag i Sverige så erbjuder Coolbet bra betalningsmetoder, inklusive Trustly. Däremot erbjuder de långsammare uttag än nästan alla andra. Som ett lite mindre spelbolag har de förmodligen inte resurser nog att göra det snabbare. Vissa erbjuder uttag inom fem minuter, men Coolbet har 1 bankdag som standard, även med Trustly. Vad Coolbet däremot har, är en riktigt bra överblick över vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga och hur lång tid uttagen tar med respektive. Stort plus!

Support

Coolbet har Sveriges skönaste support. Eller vad sägs om att få hjälp av Batman, Gandalf eller Pippi Långstrump? Coolbet har olika personas i deras chatt och svarar snabbare än några andra. Det gör ens vardag och eventuella problem med deras produkt mindre jobbigt, grymt! Tyvärr erbjuds inte kundtjänsten dygnet runt, men mellan 08.00-01.00 är det inga problem att få kontakt med Coolbet.

Bonus

100% upp till 500 kr

Coolbet erbjuder en av de bättre bonusarna för nya spelare, men inte den allra bästa. Men vill du testa på Coolbet gör du det inte främst för bonusen, utan för att känna på deras lite annorlunda, men riktigt sköna produkt.

Coolbet Recension

Coolbet sportbonus

100% upp till 500 kr