Fastbet Recension & Betyg » Spela utan konto » dec. 2019

Fastbet Recension:

Fastbet

Ingen välkomstbonus för tillfället

Fastbet Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
0/5

Produkten

Fastbet har ingen app, vilket är lite tråkigt, men inte hela världen. Den webbaserade versionen fungerar väl, om än lite långsamt ibland. Däremot är navigationen bra, och sökfunktionen fungerar på ett tillfredsställande sätt.

Fastbet drivs av Bethard Group, och har därför samma oddsleverantör. Det betyder att utbudet är riktigt bra och att det inte är svårt att hitta de matcher som man vill spela på.

Sammanfattningsvis har Fastbet en riktigt bra produkt när det gäller användarvänlighet, genom att du inte behöver ett konto för att spela och att navigationen är enkel. Designen är också bra. Nackdelarna är att det saknas en app och att det via mobilens webbläsare kan vara lite långsamt till och från.

Betting - Funktioner & marknader

Själva bettingen är en riktig styrka hos Fastbet. Det stora utbudet i relation till höga odds öppnar upp bra möjligheter till att tjäna bra med pengar. Många spelbolag är sämre på Asian handicap, men Fastbet har via leverantören SBTech ett riktigt brett utbud av asiatiska marknader. Dock är oddsen inte i topp i jämförelse, men för medelspelaren är utbudet generellt sett viktigare.

När det gäller livebetting och andra funktioner, så är de stabila hos Fastbet. Inget speciellt. Både utbudet och oddsen ligger på ungefär samma nivå som hos andra spelbolag. Cash out-funktionen likaså, man når inte upp till de nivåer som hålls av Bet365 eller Betfair när det gäller att kunna stänga sina spel till viss del, men håller jämna steg med de flesta andra bettingsidor.

Betalningsmetoder

Fastbet erbjuder långt ifrån alla betalningsmetoder, men de erbjuder Trustly och uttag på 5 minuter. Det innebär att det inte spelar någon roll att de inte erbjuder några andra betalningsmetoder. Förr var det viktigare, om du ville slippa använda dig av Bank-ID. Men nu måste alla spelare ändå registrera sig på det sättet, vilket betyder att det inte längre är relevant. Det blir ett bra betyg för Fastbet i detta avseende.

Support

Supporten hos Fastbet är hjälpsam och snabb, vilket är ett stort plus. Den finns tillgänglig via email och chatt, dock endast mellan 08-01 på svenska. Inget större problem för de flesta, men tillräckligt för att sänka betyget i jämförelse med andra spelbolag som erbjuder dygnet runt-service på svenska.

Bonus

Fastbet erbjuder ingen bonus för tillfället.

Skriv en recension om Fastbet