Hajper Recension & Betyg » Spela utan konto » dec. 2019

Hajper Recension:

Hajper

Ingen välkomstbonus för tillfället

Hajper Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Det finns såklart stora fördelar med att spela hos spelbolag där du inte behöver ett konto. Det går snabbt med både insättning och uttag, och ditt bankkonto agerar spelkonto. Du slipper också mail och sms från spelbolaget. Helt enkelt en ganska smärtfri typ av betting. Däremot finns få skillnader mellan de olika spelbolagen som erbjuder denna typ av betting.

Hos Hajper får du dock det mesta av alla världar. De är kanske det mest kompletta spelbolag utan konto, om man ser till vad man får. Många skulle nog säga att designen är bland de bättre och dessutom erbjuder Hajper en app, vilket inte är vanligt bland dessa spelbolag.

Användarvänligheten är bra och liknar de andra bolagen som använder oddsleverantören SBTech, till exempel Bethard. Odds från SBTech garanterar också att utbudet är bland de bättre på marknaden.

Betting - Funktioner & marknader

Själva bettingen hos Hajper är kanon, och det skiljer sig väldigt lite från andra, större spelbolag. Utbudet av både spel före och under match är riktigt bra och oddsen håller hög kvalitet. Det finns också en cash out-funktion som fungerar väl och en hel del spel för Asian Handicap, vilket är imponerande och bra för oss som gillar det.

Hajper erbjuder också oddsboostar på daglig basis, vilket är ett skönt tillskott till den vanliga bettingen. Här finns då och då riktiga guldkorn som väntar på att utnyttjas.

Dock skiljer sig Hajper inte nämnvärt från andra spelbolag där du kan spela utan konto i själva bettingavseendet. Nästan alla spelbolag i den nischen använder samma odds.

Betalningsmetoder

När du sätter in eller tar ut pengar hos Hajper måste du använda dig av Trustly och Bank-ID. Detta kan ses som negativt eller positivt. Valfriheten är inte stor, men samtidigt är Trustly den bästa metoden för betalningar hos spelbolag just nu. Personligen ser jag inga problem med det och är inte rädd att ge ett bra betyg.

Support

Hos Hajper får du snabb och effektiv hjälp via antingen livechatt eller email. Ingen telefon tyvärr, men har du lyckats med att hitta ett spelbolag utan konto och spela där så är du nog tillräckligt tekniskt begåvad för att hantera en livechatt. Trevlig personal och snabbare svar. Jag gillar.

Bonus

Ingen välkomstbonus för tillfället

Skriv en recension om Hajper