Interwetten Recension & Betyg » kr Bonus » dec. 2019

Interwetten Recension:

Interwetten

Ingen välkomstbonus för tillfället

Interwetten Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
3/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Interwetten har ungefär samma utbud på de stora sporterna som de största spelbolagen, även om de sätter sina odds själva, och inte förlitar sig på externa oddsleverantörer. Eftersom Interwetten inte är svenskt har de dock inte samma koppling till ishockey, och erbjuder lite mindre ishockey än andra spelbolag med större Sverige-fokus. Det innebär inte direkt färre matcher, men färre marknader på dessa matcher.

Även om Interwetten inte har den mest estetiskt tilltalande produkten, så är användarvänligheten ändå riktigt bra. Det är enkelt att navigera och hitta de matcher och evenemang man är ute efter. Dock är sökfunktionen inte helt optimal, även om den fungerar.

Generellt sett tycker jag att Interwetten har en riktigt trevlig produkt. Simpel, men effektiv.

Betting • Funktioner & Marknader

Interwetten är knappast det spelbolag som erbjuder flest eller bäst verktyg och funktioner för betting. Livebettingen är bra, men inte direkt Bet365. Cash out-funktionen duger men är inte i paritet med många andra bettingsidor. Man har däremot Asian Handicap på de större matcherna, vilket är positivt.

Precis som tidigare nämnt är också utbudet av ishockey klart sämre än hos spelbolag som använder sig av Kambi eller SBTech som leverantörer. Vilket inte är konstigt, med tanke på att Interwetten har Tyskland som sin främsta marknad och att intresset för hockey inte är lika stort där.

Interwetten har inte heller någon livestreaming, men däremot en statistik till de allra flesta evenemang som ger en bra översikt.

Insättningar & Uttag

Interwetten erbjuder alla betalningsmetoder du kan tänka dig. VISA och Mastercard, Skrill och Neteller, men även snabba uttag genom Trustly. Alla betalningsmetoder är säkra, och speciellt om du använder dig av Trustly och Bank-ID.

Support

Interwettens support lämnar en del att önska för svenska spelare. Det finns ingen livechatt, och dygnet runt-servicen finns endast på tyska och engelska. Om du behöver hjälp har de däremot ett bra kundbemötande, men är lite långsamma med att lösa problemen, enligt mina erfarenheter.

Bonus

Ingen välkomstbonus för tillfället

Många tycker att Interwettens bonus är dålig eller krånglig. Inte jag. Personligen tycker jag att det är en av de bättre på marknaden. För varje gång du spelar igenom din insättning får du en femtedel av den i cash. Så istället för att fokusera på omsättningskravet så kan du bara spela på som vanligt och blir belönad efterhand. Skönt!

Skriv en recension om Interwetten