No Account Bet Recension & Betyg » Spela utan konto » dec. 2019

No Account Bet Recension:

No Account Bet

100% upp till 200 kr

No Account Bet Betyg

Produkten
3/5
Bettingfunktioner
3/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
3/5
Bonuserbjudande
3/5

Produkten

No Account Bet har potential. Men man är inte riktigt där än. Förutsättningarna finns med snabba insättningar och uttag, toppmodern layout och bra sida för odds. No Account Bet går i bräschen för vad man kan förvänta sig av ett Pay and play-spelbolag 2019. Är du ett fan av att spela utan konto står sig No Account Bet riktigt bra jämfört med sina konkurrenter inom samma område. Däremot finns det några frågetecken kring utbudet av odds. Självklart finns de allra största ligorna och matcherna, men bredden måste utökas för att kunna konkurrera på allvar med de största jättarna.

Betting - Funktioner & Marknader

No Account Bet står för betting utan krångel. Det märker man. I sin sportsbook hålls allt väldigt simpelt, vilket är väldigt skönt och användarvänligt. No Account Bet erbjuder egna odds, vilket betyder att de inte delar odds med någon annan förutom PrankBet (öppnar 2020), som tillhör samma spelbolag. Det gör att utbudet inte är det största på marknaden. Jämfört med spelbolag som Bet365 framstår No Account Bet som väldigt litet. Om du gillar att betta på obskyra sporter och ligor kan det här därför bli ett problem för dig, men om du tillhör kategorin spelare som gillar att betta på populära ligor så behöver du inte oroa dig. Då bör No Account Bet ha allt som krävs för en rolig betting-upplevelse.

Betalningsmetoder

No Account Bet erbjuder endast insättningar och uttag med Trustly. Vi på Bettingkollen älskar Trustly – det är marknadens säkraste betalningsmetod – så för oss är det absolut inga problem. Brukar du däremot spela med internetplånböcker som Paypal får du vända dig till något annat spelbolag.

Vad gäller hastighet är No Account Bet ett av de bästa i branschen. Insättningar och uttag går blixtsnabbt och supersmidigt. Det är ett stort plus. Ett litet minus, dock, är att man inte kan spela med Swish.

För att se var du kan spela med Swish, se vår lista här.

Support

Vi har bara bra erfarenhet av No Account Bets support. Svarstiden i livechatten är kort och supportagenterna är hjälpsamma. Precis som man kan förvänta sig av ett spelbolag med svensk spellicens.

Bonus

100% upp till 200 kr

No Account Bet erbjuder en bonus på 100% av den första insättningen upp till 200 kronor. Minsta insättning är 200 kr. Alltså: Sätt in 200 kr, spela för 400 kr.

Det bästa av allt? Omsättningskravet är 1x, så du behöver bara omsätta din oddsbonus en gång. Riktigt bra villkor.

Skriv en recension om No Account Bet