Nordicbet Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

Nordicbet Recension:

Nordicbet

100% upp till 1000 kr

Nordicbet Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
5/5

Produkten

Generellt sett har Nordicbet en riktigt gedigen produkt. Utbudet är bra, speciellt på sporter som är populära i Sverige, och man har egna odds som är marknadsmässiga. Designen och navigationen är också bra via både desktop och mobilversionen. Deras mobilapp är mycket bättre sedan den uppdaterades under 2018, innan var den en av marknadens absolut sämsta. Nu finns det fortfarande vissa problem med att den är trög att ladda och att knapparna ibland inte reagerar. Samtidigt är den grundläggande navigationen mycket bättre än tidigare.

Nordicbet rekommenderas för den som gillar sporter som är populära i norden, eftersom det är mot nordiska kunder Nordicbet riktar sitt främsta fokus. Däremot erbjuder Nordicbet en hel del livestreamade event, där man bland annat kan se Allsvenskan, CHL eller NBA.

Betting • Funktioner & Marknader

Även om Nordicbet inte har det allra bredaste utbudet av sporter och ligor, så har de ett riktigt bra djup när det gäller utbud på specifika, stora matcher. På exempelvis Champions League eller andra stora fotbollsevenemang finns det vid varje match väldigt många bettingmarknader att välja mellan. Samma sak när det gäller hockey, där exempelvis specialspel som “mål i tom bur” finns.

I denna anda finns även många marknader för Asian Handicap, vilket är grymt bra för oss som gillar den spelformen. Detta gäller främst fotboll, men också ishockey i vissa fall.

Utbudet är alltså bra på de allra viktigaste sporterna och ligorna. När det gäller funktioner är det lite sämre. Cash out-funktionen är både sämre och mindre förekommande än hos de allra bästa på den punkten. Livebettingen är bra, men inte mer. Detta betyder att livebettingen är tillräckligt bra för nästan alla, men att både utbudet och hastigheten inte kan mäta sig med exempelvis marknadsledande Bet365.

Insättningar & Uttag

Nordicbet erbjuder flera bra betalningsmetoder och insättningarna är inga problem alls. Smidigt och säkert. Däremot har Nordicbet, precis som resten av Betsson Group, lite långsammare uttag än de flesta. Många spelbolag garanterar uttag inom 15 minuter, men det gör inte Nordicbet. Därmed inte sagt att det behöver ta lång tid.

Support

Hela Betsson Group har en riktigt bra support, och Nordicbet är inget undantag. Med service 24 timmar om dygnet, via telefon, chatt eller email så är det inte många som slår dem. De har kunnig personal som bemöter dig som kund på ett bra sätt.

Bonus

100% upp till 1000 kr

Bonusen hos Nordicbet är väldigt bra. Både en procentuell bonus med överkomliga omsättningskrav och en bra bonussumma, samt ett gratisspel. Tackar och tar emot.

Skriv en recension om Nordicbet