SpeedyBet Recension & Betyg » Spela utan konto » dec. 2019

SpeedyBet Recension:

SpeedyBet

100% upp till 2000 kr

SpeedyBet Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Även om många spelbolag har hakat på i trenden med att låta spelare spela utan registrering så var det Speedybet som pushade det hårdast precis när det var nytt och fräscht. Det gav resultat. Vi spelare verkar gilla dessa pay & play-bolag. Just Speedybet är också den mest avskalade varianten. Här finns i princip bara bettingen och inga andra störande moment. Dessutom följer eventuella pengar som du har på ditt temporära Speedybet-konto med dig till ditt bankkonto när du loggar ut. Vinster som görs när du inte är inloggad hamnar också automatiskt på bankkontot.

Personligen tycker jag att Speedybet har en väldigt lättnavigerad produkt och det går snabbt att hitta de spel jag är ute efter med deras sökfunktion. Tyvärr finns ingen app, vilket hade varit skönare.

Den webbaserade varianten fungerar bra, förutom det stora störningsmomentet att man hela tiden blir utloggad utan förvarning. Det verkar inte heller finnas någon logik i vad som gör att man blir utloggad. Ibland är man inloggad i flera timmar utan att något händer, andra gånger är man inloggad i en kvart och ska precis lägga ett spel, och pang så är man utloggad. Fixa detta, Speedybet!

Betting • Funktioner & Marknader

SpeedyBet hämtar sina odds från SBTech, som är en av världens största oddsleverantörer. Det betyder att man har bra utbud av odds och även en hög kvalitet. Före och under match. Alltså inget att klaga på där.

Odds från SBTech garanterar kvalité

När det gäller funktioner så har man inte så många som andra spelbolag, av naturliga skäl. Självklart finns en cash out-funktion, men ingen livestreaming, Betbuilder eller liknande. Inte för att det direkt spelar någon roll. Du som väljer att spela hos ett spelbolag utan registrering är förmodligen bara ute efter snabb och effektiv betting, krav som Speedybet uppfyller.

Insättningar & Uttag

Det går enkelt och snabbt att sätta in och ta ut pengar hos Speedybet. Med hjälp av Trustly och Bank-ID är det också väldigt säkert. Många kanske har problem med tvånget att använda Trustly, men eftersom det är den bästa betalningsmetoden enligt mig så ser jag det inte som en svaghet.

Support

Supporten är snabb och hjälpsam. Chatten är enkel att hitta och har öppet dygnet runt. Men vill du kontakta Speedybet på annat sätt är det svårare. Mailadressen är support@speedybet.com, men den är svår att hitta och finns bara under FAQ-delen.

Bonus

100% upp till 2000 kr

Speedybet har en väldigt bra bonus, vilket är sällsynt bland så kallade "Pay and Play"-bolag. Kolla in villkoren på Speedybets hemsida genom att klicka "Hämta bonus".

Skriv en recension om SpeedyBet