Scandibet Recension & Betyg » kr Bonus » dec. 2019

Scandibet Recension:

Scandibet

Ingen välkomstbonus för tillfället

Scandibet Betyg

Produkten
4/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
3/5
Support
4/5
Bonuserbjudande
1/5

Produkten

Scandibet lanserades som ett spelbolag för pay and play, med fokus på betting. Därför kan du spela utan konto hos Scandibet, snabbt och enkelt. Sajten är användarvänlig; rak och simpel och utan krusiduller. Det uppskattas säkerligen av spelare som gillar betting utan konto. Scandibet har samma ägare som Bethard, vilket gör att sajterna delar odds från SBTech. Samma odds som du hittar på Bethard, hittar du även på Scandibet.

Värt att notera är att Scandibet inte har någon app ännu, men det är inget större problem. Det går lika bra att spela direkt i din webbläsare i telefonen. Scandibet tillhandahåller en användarvänlig och lättnavigerad produkt för samtliga enheter.

Betting • Funktioner & Marknader

Bethard skryter ofta och gärna om bäst odds på Allsvenskan och andra populära fotbollsligor. Samma odds hittar du även på Scandibet. Vi håller inte riktigt med, visst har Bethard och Scandibet bra odds, men bäst på marknaden är de inte. Hos Scandibet kan du hitta ett gigantiskt utbud av odds, vilket så klart är positivt. Dessutom erbjuds funktioner som stärker spelupplevelsen, som välfungerande Asian Handicap och cash-out på de flesta matcherna.

Scandibet har ett gigantiskt utbud av odds

Lite synd är att Scandibet inte har möjligheten att erbjuda lika bra utbud av livestreaming som systersajten Bethard. Hos Bethard kan du spela på och följa ligor som Bundesliga och Copa del Rey via livestream.

Insättningar & Uttag

Hos Scandibet kan du endast sätta in och ta ut pengar via Trustly, men det är ingen nackdel enligt oss, eftersom det är vår favoritmetod bland betalningsmetoderna. Snabbt och säkert via din internetbank Synd är dock att Scandibet inte erbjuder Swish som insättningsmetod.

Support

När det gäller Scandibets kundtjänst finns inga klagomål. Det är en stabil och schysst service som alltid har vänlig och hjälpsam ton när de försöker reda ut ditt ärende som spelare. Scandibet kan kontaktas via antingen mejl eller livechatt.

Bonus

Ingen välkomstbonus för tillfället

Scandibet har tyvärr inte möjlighet att erbjuda en välkomstbonus. Detta är eftersom Bethard erbjuder en välkomstbonus, och systersajterna finns registrerade under samma licens. Sedan 1 januari 2019 får spelbolag bara dela ut en bonus per spelare, per licens.

Skriv en recension om Scandibet