Betfair Recension & Betyg » 1000kr Bonus » dec. 2019

Betfair Recension:

Betfair

100% upp till 1000 kr

Betfair Betyg

Produkten
3/5
Bettingfunktioner
4/5
Betalningsmetoder
4/5
Support
5/5
Bonuserbjudande
4/5

Produkten

Betfair har ett riktigt bra utbud och ett stort fokus på fotboll, vilket gör att deras produkt passar utmärkt för dig som spelar uteslutande på fotboll. Däremot gör det att utbudet av andra populära sport är lite sämre. Vill du spela på ishockey, bandy eller e-sport finns det helt klart bättre alternativ. Med det sagt, så är hockeyutbudet ändå godkänt, så om du är en hobbyspelare så fungerar Betfair ändå väldigt väl.

Användarvänligheten är mitt största problem med Betfair. Det är överkomligt i desktop-versionen, men i appen är det nästan alltid krångligt att få fram de sporter och ligor jag är ute efter. De har inte heller något sökfunktion.

Utseendemässigt har jag däremot inga problem med Betfair. Tycker att de har ett snyggt färgtema och att listorna med matcher och odds är tydliga. Att placera spelen i själva kupongen är också en smidig process.

Betting • Funktioner & Marknader

När det gäller olika funktioner och marknader för betting blandar och ger Betfair. De har en stabil livebetting med bra utbud. Kanske inte är bland de allra bästa på marknaden, men ändå enkel att förstå och använda sig av. De erbjuder också en bra cash-out, med både full och delvis dito. Alltså kan du plocka ut en del av din vinst i förväg om ditt lag leder, eller begränsa en förlust. Lägg också till deras funktion för automatisk cash-out, där du i förväg kan ställa in vid vilken summa du vill stänga ditt spel, och Betfairs cash-out är en av de klart bästa bland världens alla spelbolag.

Dock erbjuder Betfair inte Asian Handicap i sin vanliga sportsbook, vilket är ett stort minus. Denna spelform är väldigt populär, och många, inklusive mig själv, gillar att spela på Asian Handicap. Hos Betfair är detta enbart möjligt i spelbörsen.

Proffsen spelar i Betfairs spelbörs (Exchange)

Betfairs spelbörs (Exchange) höjer upp betyget för hela spelbolaget. Spelbörsen är världens bästa och största, och många lever på att köpa och sälja på den. För oss spelare innebär det högre odds, eftersom Betfair bara agerar mellanhand. Istället tar de ut en avgift på dina vinster. Hur stor den avgiften är varierar beroende på hur mycket du spelar.

I övrigt har de flera användbara funktioner, som en bra Betbuilder eller “Skapa ditt spel”, Rädda potten, eller Betfairtipset. De erbjuder ingen livestream, men det är en överskattad funktion i mina ögon.

Insättningar & Uttag

Detta är också ett område där Betfair ligger lite efter. Anledningen till detta är förmodligen att de inte har Sverige som sin främsta marknad. De erbjuder inte den bästa betalningsmetoden, som är Trustly. Det innebär också att uttagen hos Betfair inte är lika snabba som hos andra spelbolag. De erbjuder dock andra bra betalningsmetoder, samt uttag med Mastercard, vilket inte är möjligt hos alla spelbolag.

Support

Här är Betfair väldigt bra. Det går att kontakta dem via telefon, email och chatt. Allt på svenska. Personalen är ofta snabb och bemötande, vilket är ett stort plus, speciellt för dig som är ny inom betting.

Bonus

100% upp till 1000 kr

Betfair erbjuder en riktigt fin välkomstbonus till nya spelare, som både ger tillräckligt med utrymme för att testa på deras produkt, men också är klart rimlig i omsättningskravet. Passar speciellt bra till nybörjare inom betting.

Skriv en recension om Betfair